Priser


Priser

Ydelse - Terapi

Pris

Tid

Individuel samtale

kr.   760,-

60 min.

Parsamtale / familiesamtale

kr. 1110,-

90 min.

Individuel samtale - særpris 

(studerende m/gyldigt studiekort)

(personer m/psykologhenvisning fra læge*)

kr.   610,-

60 min.

*Det er desværre ikke muligt at bruge sin lægehenvisning hos en psykoterapeut/mig. Derfor har jeg valgt at lave en særpris på 610,- til de personer, lægen har bevilliget en psykologhenvisning. Dette kan være aktuelt, i det tilfælde hvor psykologerne har lang ventetid eller hvis man blot hellere vil gå hos mig. Man skal kunne fremvise sin henvisning på "Sundhed.dk" app'en.

 Afbud - udeblivelse


Har du brug for at melde afbud, skal dette ske senest kl. 12.00 dagen før, ellers opkræves halvdelen af beløbet. Ved udeblivelse eller afbud senere end 2 timer før, opkræves det fulde beløb.

Ydelse - Virksomhed 

(priser er excl. moms) 

Pris

Tid

Supervision

kr. 1000,-

60 min

Kursusoplæg/temadag

kr. 6500,-

1/2 dag

Kursusoplæg/temadag

kr. 9900,-

1/1 dag

Konsulent

Ring efter pris


De virksomhedsydelser som ligger udenfor Holstebro tillægges kørselsbidrag. Der takseres efter statens kørselstakst.

Betaling

Der betales kontant eller via mobilepay umiddelbart

efter hver session.

 

Mobilepay nr. 44475

For at sikre dig kvalitet og for at gøre det lettere for dig at gennemskue om din valgte terapeut er grundigt psykoterapeutisk uddannet, anbefales det, at du udelukkende bruger psykoterapeuter der er medlem af Dansk Psykoterapeutforening. For at kunne blive medlem af Dansk Psykoterapeutforening, skal du have bestået en 4-årig psykoterapeutisk uddannelse, indeholdende minimum 450 timers teori- og metodeundervisning. 150 timers egenterapi/selvrefleksion samt 200 timers supervision. Du kan genkende et medlem af Dansk Psykoterapeutforening ved den beskyttede betegnelse "Psykoterapeut MPF" eller ved ovenstående logo.